26.6.2012

Spot Berlin

Nyyh! Ihan ensimmäisenä surku-uutiset: Spotify Free on muuttunut osaltani rajoitetuksi, sillä ilmeisesti viime joulukuussa mestaa tutkiessani olen rekisteröitynyt Spotifyhin. Täytyy vielä koittaa raastavasti ulista, josko antaisivat jatkoaikaa, kun latasin koko ohjelman vasta kesäkuun alussa. Tuskin suostuvat, mutta tyhmempää olisi olla yrittämättä. Mutta NYYYH!

Onneksi itku ei jatku pitkään, sillä tulossa on pidennetty viikonloppureissu Berliiniin! :) YESH! Matkaseurana toimii pomot ja työkaverit, mutta reissu on ihan puhtaasti lomailua. Ohjelmaa on jo järjestetty jos jonkinlaista, mutta maanantaina olisi omaa aikaakin tiedossa. Itse ajattelin käyttää sen ajan shoppailuun, vaikkakin olisi myös mahdollista lähteä Museosaareen vierailulle. Pidän kyllä kovasti kaiken maailman nähtävyyksistä, mutta en oikein raaskisi käydä Berliinissä ilman että pyörähdän kaupoilla, varsinkin jos sielläkin ovat jo alet alkaneet! Kertokaahan etten menetä ihan kauheasti jos en mene Museosaareen.. ;) Missähän Berliinissä olisi parhaimmat shoppailupaikat? Ihanimmat kahvilat? Must-see –nähtävyydet? Jos sitä vaikka ehtisi enemmänkin kuin vain shoppailla silloin omalla ajalla :)

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrBr5dJ28QdXuue0pWjwjBj79jm8yeDwyTFOGpwYNZbdx-yW7byInTE8OYhyphenhyphenOWcJAAW5EZZNG1UOdTlRYp4f4i1GWLCm3W4D7wtG05kXX44aqImPItLZAUM0b9nUFX5i-l54AHXq4gQMI/s1600/1103291014Berlin_Mitte.jpg
Kuva täältä

Toivottavasti saan palata reissulta JÄTTIMÄISEN kuvakasan kanssa :) Aion olla siellä niiiiin turisti ja nolata työkaverit kuvailemalla koko ajan ja kaikkea. Pitää vain varmistaa, että kamerassa riittää virtaa.. Lentokenttähulluuteni tietäen virta voi olla lopussa jo Helsinki-Vantaan lähtevien terminaaliin päästyäni x) Se hetki, kun koko reissu on vielä edessä ja on kuitenkin jo Hki-Vantaalla on yksi maailman parhaista.

Tässä pitäisikin jo rientää kampaajalle, että on sitten tukka ojennuksessa ennen lähtöä. Tosin kampaajastakaan ei välttis ole ihan hirveästi hyötyä, jos nykyiset sääennusteet tulevat pitämään paikkansa; ukkosta, sadetta jne. Pidetään peukkuja että tummat pilvet siirtyvät pois sotkemasta aurinkoista mieltä!

Ihastuttavaa loppuviikkoa, jos heittäydyn laiskaksi enkä kirjoittele mitään ennen reissua!

(Huomatkaa postauksen molempien aiheiden ovela sujauttaminen otsikkoon, ahhaha ;))

2 kommenttia:

  1. Mitä ?! Näin ihana blogi eikä yhtään lukijoita ?! :o Liityin heti lukijaksi. Sulla on todella ihana tapa kirjoittaa ja kuvatkin ovat kivoja. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh, kiitos kauniista sanoista ja tervetuloa blogin ihkaensimmäiseksi viralliseksi lukijaksi! Tekstejä on kyllä tulossa tiheämpään kuin mitä nyt olet ehtinyt nähdä, tässä tupsahti joku kummallinen blogiloma näin kesäloman alkuun ;) Toivottavasti tykkäät jatkossakin! Aurinkoisia kesäpäiviä! :)

      Poista