11.6.2012

Kesätuoksuja

Hih, iloisia uutisia minulle :) Olen aina ollut tuoksuihminen. Tuoksuttelen kaupassa ennen ostopäätöksen tekoa niin suihkusaippuat, käsisaippuat, shampoot, tiskiaineet, wc-raikastimet, yleispesuaineet kuin pyykin huuhteluaineetkin. Tietyt tuoksut tuovat elävänä mieleeni erilaisia muistoja ja tapahtumia menneisyydestä. Jokaista hajuvettäni tuoksutellessa saan ihanan pienen matkan ajassa taaksepäin jos nyt en johonkin tiettyyn tapahtumaan, niin ainakin tiettyyn aikakauteen, jolloin tuoksua käytin (en ihan hirveästi välitä enää tuoksusta, jota käytin yo-kirjoitusten aikaan, vaikka siitäkin on jo luvattoman monta vuotta..). 


Tälle kesälle onkin sitten tulossa ihan olan takaa tuoksua, sillä sain lahjaksi Escadan kesätuoksuista tehdyn kokoelman, joka sisältää 5 eri minihajuvettä! Mahtavaa :) Olenkin aina pitänyt Escadan kesätuoksuista, ne vaan ovat jotenkin.. kesäisiä! Erityisesti olen nuorempana ihastunut v. 2001 kesätuoksuun Tropical punch, sitä kun pääsisikin vielä nuuhkaisemaan! Mutta tästä kesästä tulevat aina muistuttamaan Island Kiss, Sexy Graffiti, Rockin’ Rio, Taj Sunset ja Marine Groove. En malta odottaa uusien tuoksumuistojen tekoa!


 Tässä pienet netistä poimimani esittelyt tuoksujen ominaisuuksista:

Island Kiss (2004): Island Kiss, on lämmin ja moderni kukkais-hedelmäinen tuoksu, joka edustaa Escadan kausituoksujen ydintä, joka perinteisesti muodostuu trooppisista hedelmistä ja itämaisista kukkaissävyistä. Ensituoksun kolmikkona on appelsiini, kärsimyskukka ja mango tarjoavat makeaa trooppista intohimoa ripauksella sitruksen raikkautta.  Sydäntuoksu koostuu magnoliasta ja mehevästä persikasta, jotka tuovat tuoksusekoitukseen aavistuksen lämpöä, kun pohja rakentuu Escadan nimikkosekoitukseen punaisista marjoista sekä puu- ja myskisävyistä antaen tuoksulle kiihkeän säväyksen. (lähde: Nordic Cosmetics)

Sexy Graffiti (2002): Sexy Graffiti on raikas ja kevyt punaisilla marjoilla maustettu kukkaistuoksu. Ensituoksu avautuu marjaisella sorbetilla, jossa metsämansikkaa ja vadelmaa sekä terästyy greipillä ja vienolla mintun tuulahduksella. Sydäntuoksu piristää kielolla, punaisella pionilla sekä orvokeilla, kun pohjatuoksu rakentuu kashmirin, vaniljan sekä myskisekoituksen päälle, jotka tuovat rakennetta sekoitukseen. (lähde: Nordic Cosmetics)

Rockin’ Rio (2005): Rockin’ Rio on nuorekas, hedelmäinen tuoksu, jolla on makea, mutta kuitenkin raikkaan kukkainen kokonaisuus – joka saavutetaan yhdistämällä trooppista kookosta ja tuoretta ananasta – luoden sille uniikin tuoksukoostumuksen. Ensituoksu rakentuu mandariinin ja papaijan raikkaan trooppisiin sävyihin, tuoden Rion rytmit sydäntuoksuun makealla sokeriruo’olla sekä persikalla. Pohjalla on seksikäs sekoitus kermaista santelipuuta sekä myskiä, jotka tuovat pitkäkestoisen, pehmeän tuoksun iholle. (lähde: Nordic Cosmetics)

Taj Sunset (2011): Taj Sunset - Eau de toilette (Edt) Spray on Escadan kesätuoksu vuodelle 2011. Se on saanut inspiraationsa Intiasta, tarkemmin sanottuna eksoottiselta Goan saarelta. Tämä tuoksu lanseerattiin helmikuun alussa, kun talvi on kylmin ja ankein, muistuttamaan kaikkia kesästä, auringosta ja lämmöstä! Se on houkutteleva naisille jotka etsivät seikkailuja ja elämän eksotiikkaa! Nimi on lainattu Taj Mahalista ja pulloa koristelee kukkiva lotus-kukka.

Ensituoksu: mango, nektariini, veriappelsiini
Sydäntuoksu: Lotus, vadelma, lumme, tähtiomena
Pohjatuoksu: Myski, santelipuu, kookos
 
(lähde: shopping4net)
 
Marine Groove (2010): Marine Groove esittelee uusia, eksoottisia hedelmäisiä vivahteita luodakseen raikkaan ja houkuttelevan tuoksun täynnä elämäniloa ja intoa ja se vangitsee täydellisesti kesäisten juhlien tunnelman laivan kannella - hauskan, flirttailevan ja fantastisen! 

Ensituoksu: Passion-hedelmä, punainen viinimarja, greippi
Sydäntuoksu: Pioni, syklaami, jasmiini
Pohjatuoksu: Valkoinen setripuu, amberi
(lähde: shopping4net)


Kaikki on jo tuoksuteltu läpi ja suosittelen lämpimästi jokaiselle kesän tuoksuihin ihastuneelle! Mitkä ovat sinun suosikkikesätuoksusi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti