10.6.2012

Neljät häät ja Sisko

No huh huh! Nyt on ihan pakko avautua. Erehdyin istahtamaan sunnuntai-illan päätteeksi katsomaan Neloselta Neljät häät -ohjelmaa. Oli meinaan raivostuttava persoona se Sisko! Ärsyttävää jatkuvaa kitinää ja valitusta, kuinka kukaan sen lähipiirissä jaksaa kuunnella moista? Miten joku on halunnut sen kanssa naimisiin?! Gosh! Tulin oikein semisti huonolle tuulelle kuten aina, kun törmään inhottaviin ihmisiin. Toki ymmärrän, että ohjelmaa on varmasti leikattu ja liitetty mahdollisimman tunteitaherättävästi, mutta esimerkiksi se kiukkuaminen omissa häissä oli mielestäni sellaista, että sekuntikin sitä oli liikaa. Neitihän hermostui siitä, kun ohjelmassa oli sulhasen ryöstö, kun hän oli halunnut vain morsiamen ryöstön. Neiti ravasi kiukuissaan esiintymislavalta pois ja meni pöytään mököttämään. Wtf? Aikuinen ihminen ja käyttäytyy noin? Ei hyvää päivää. Tietysti sekään ei sitten ollut hyvä, kun olisi ollut sen toivotun morsiamen ryöstön aika, ja neiti kävi kiukuttelemaan silloinkin niin, ettei koko ohjelmanumeroa sitten edes ollut. APUA! Ärsytykselleni ei ole sanoja. Varmaan ollut vierailla ihan hemmetin kivaa.

Siskon kommentti toisen morsiamen häissä: "Muilla on hauskaa, mut itteä vituttaa istua tääl" Hmm. Jännä juttu jos kaikilla muilla on hauskaa paitsi sulla. Kenenköhän vika? Ja ruoastakin keksi valittaa, että kun "täällä on kaikkea outoa tungettu sekaan". Eikö aikuisena viimeistään voi jo alkaa maistella jotain itselle tuntemattomampaakin? Pitääkö aina olla sitä tuttua ja turvallista jauhelihaa?

Hauskana kontrastina superärsyttävälle Siskolle oli kerrassaan herttainen Anne, joka ohjelmassakin huomautti, että pitääkö kaikesta oikein etsimällä etsiä jotain pieleenmennyttä tai valitettavaa. My kinda person, go Anne! Onneksi voittikin koko kisan :) (johon Sisko btw huonona häviäjänä toki kommentoi, että "väärä pari voitti" ja että "tässä on nyt jotakin epäreilua" kun he eivät voittaneet, yeah right.)

Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti