23.11.2012

Oops, I did it again..

Hups! Pikkuisen jäänyt bloggaaminen taka-alalle (understatement of the year!).. Syitä on monia ja monisyisiä, mutta varmaan pääasiassa nämä kaksi ovat niitä pääsyyllisiä hiljaisuuteen: 

▪ Liityin jäseneksi sille kuntosalille, josta hehkuttelin tässä postauksessa. Kun harva se päivä juoksee salilla tai ulkona tai haluaa välillä vain levätä, ei bloggaaminen ole ollut ykkösenä mielessä.

 ▪ Harmistuin, kun en saanutkaan aikaiseksi blogata joka päivä, kuten innolla seuraamani ”isojen” blogien kirjoittajat hatunnoston arvoisesti tekevät. Tuntui, että olkoon perhana, ei siitä mitään tule kuitenkaan!

Koko ajan oli kuitenkin mielessä ikävä tätä puuhaa kohtaan, vaikka sen historia onkin kovin pieni ja katkonainen. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että olisi oikea aika jatkaa. Mahdottomat odotukset saa jäädä unholaan, ja aion tyytyä siihen, että postaan silloin kun siltä tuntuu :)

Pikakertauksena mitä tässä välissä on ehtinyt tapahtua: olen huhkinut Combatissa hullun lailla, parhaimmillaan 3 h putkeen (meillä oli maraton..), zumbaillut, aloittanut salitreenin uudelleen (noniinno, yksi kerta vasta takana, mutta innostus sitäkin suurempi), juoksennellut kun siltä on tuntunut, saanut elämäni ensimmäiset parkkisakot, aloittanut kropan valmistamisen ensi kesää (ja loppuelämää) ja toivottavasti ensimmäistä tatuointiani varten, saanut polttariporukalla kickboxing –koulutusta ja ja ja… Höh. Tuntuu, että syksy on ollut vaikka kuinka kiireinen ja puuhaa on riittänyt, mutta silti en keksi äkkiseltään enempää mainitsemisen arvoista, kun ei nyt joka kissanristiäisiä viitsi luetella erikseen. No, leikitään että olen kovin salaperäinen, enkä siitä syystä kerro enempiä.

Olen ihan hekumoissani (on se sana, varsin nykyaikainen vieläpä) tuon salijäsenyyden kanssa! Olen löytänyt niin ne MUN tunnit ja nyt vielä saanut potkaistua tuon salitreenin käyntiin. Superia! Olen kohta (no, jonkun ajan kuluttua) semmoisessa kunnossa ettei mitään rajaa! Ensi kuussa on vieläpä työpaikan kuntotestipäivä, ihan mielenkiintoista katsoa mitä ne siellä sanoo, onko mikään parantunut sitten viime vuoden.

Tähän kuvaan on hyvä lopettaa. Kuka olisi uskonut, että Ashton Kutcher voi olla HOT? En minä ainakaan. Leffassa Killers oli!

http://moreismoremom.files.wordpress.com/2010/06/ashton_kutcher.jpg
 Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti