27.11.2012

Hey stoopid

Huomentapäivää!

Uusi ihana pimeä päivä koittaa ;) Oli kyllä ihan mielettömän upeat maisemat ulkona kävellessä, sekä eilen että tänään. On pimeää, kaupungin valot loistavat sekä taivasta, että peilityyntä järveä vasten.. Upeaa! Olispa vaan tajunnut ottaa kameran mukaan, niin oisi varmasti saanut upeita kuvia. Olen muuten kuvannut ihan hävettävän vähän. Mutta jospa nyt en ottais paineita siitäkään ;)

Mulla oli sunnuntaina oikein kunnon blond-moment (hence the otsikko). Olin lauantaina ajellut äipän luo ja jättänyt autoni sinne ja ajellut äipän autolla sunnuntaille asti. Äippä ei itse pääse tällä hetkellä autoaan käyttämään + se on uudempi ja kivempi ajaa kuin oma, automaattivaihteinen ja kaikki toimii kuin unelma. Noh, sunnuntaina kun oli tarkotus siirtää autoani hieman, kun se olikin muiden tiellä, niin en saanut sitä käyntiin! Ei ollut varmaan kahta viikkoakaan siitä, kun autosta piti vaihtaa akku, kun se ei eräänä päivänä yhtäkkiä käynnistynytkään. Mutta että nyt?! Juuri vaihdettu akku, miksi se NYT kiukuttelee?! Koitin käynnistystä uudelleen, mutta ei. Ei kuulunut edes sellaista normaalia "nihkutusta", kun auto kovasti yrittää käynnistyä, mutta ei vaan kykene. Juoksin sisälle hakemaan puhelimen ja soitin miehelle hädissäni "Meidän auto ei käynnisty! Se ei käynnisty! Se ei ees nihkuta, ei vaan käynnisty! Valot kyllä syttyy ihan normaal..." ja samassa katsahdin jalkatilaan ja mietin mielessäni "Miksi täällä on kolme poljinta? ... Oi ei." Totesin miehelleni kokeilevani vielä kerran, ja kas vain, auto käynnistyi kuin unelma. Niin tosiaan, jos autossa ei ole automaattivaihteita, niin se kytkin kannattaa painaa pohjaan autoa käynnistäessä :D :D Miten urpo olo mulla olikaan! Vajaa vuorokausi ajelua automaattivaihteisella, ja mä en enää osaa käynnistää "tavallista" autoa. HUH HUH! Häpeissäni lopetin puhelun ja siirsin auton vähin äänin sivummalle. Notta niih.

On kyllä muuten mahtunut tekniikan pettämistä tähän syksyyn! Jos saa aloittaa jo heinäkuun lopulta, niin autostahan hajosi pakoputki. Sitten meni se digiboksi, josta täälläkin mainitsin. Kuukauden kuluttua uuden digiboksin hommaamisesta se hävitti kaikki jo tallennetut leffat ja ohjelmat, jipii! (tämän jälkeen se tosin jatkoi normaalisti toimintaansa ja siihen pitäisi kuulemma päivittää ohjelmisto, mutten ole vielä saanut aikaiseksi..) Sen jälkeen oli taas auton vuoro, akku meni sököksi. Nyt tuli sitten hieman vaihtelua ohjelmaan, nimittäin pöytätietokoneen näyttis prakas! Ah että, ei voi kuin rakastaa tekniikkaa! ♥ Sanoinkin jo miehelle, että muutan takaisin 80-luvulle, jolloin tekniikka ei niin hallinnut ihmisen elämää ;)

Muutoin oli kaiken kaikkiaan onnistunut vkonloppu, kuten ehdin lauantaina jo päivittelemäänkin. Liikunnat jäi valitettavasti olemattomiin, mutta muuten oli kivaa. Kävin pitkästä aikaa kirppikselläkin, ja löysin 3 paitaa, yhden villahärpäkkeen (kaipa sitä paidaksi voisi kutsua myös..) ja 2 pipoa. Tämä kaikki huimat 12 €. Tuntuu aina ihan supernaiselta kun tekee moisia löytöjä!

Nyt kuitenkin haen klementiinin tai pari ja jatkakaamme eteenpäin! Mukavata tiistaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti