1.9.2012

Redheads have more.. fun

On melko huisia, miten paljon voi saada aikaan kun vaan herää ajoissa. Heräsin tänään lauantaille poikkeuksellisesti jo klo 8 (kiitos aikaisen nukkumaanmenon), ja tuntuu kuin päivä vain jatkuisi ja jatkuisi, mutta hyvällä tavalla (onhan lauantai). Olen ehtinyt virittämään uuden digiboksin kuntoon (IHAN ITE), värjäämään hiukset, käymään kaupoilla pikaisesti, tehnyt ruokaa, lakannut kynnet pitkän kaavan mukaan, löhöillyt, tyhjentänyt ja täyttänyt tiskikoneen... Huh huh :D
 
Päivän päätapahtuma oli kuitenkin se, että hiukset vaihtoivat syysväriin! En edes muista koska olisin viimeksi värjännyt hiukseni, veikkaan sen olleen joskus ehkä huhtikuussa. Tai kesäkuussa. Tai jonain muuna alkuvuoden kuukautena.. Enivei. Oma hiusvärini on tämä tuttu maantienharmaa/väritön, ja olin ehtinyt jo hyvän tovin kasvatella sitä siinä toivossa, että pääsisin jatkuvasta värjäilystä eroon. Projekti oli ihan hyvällä mallilla, tosin tietysti ärsytti kun hiuksissa oli ties mitä väriä eri paikoissa; omaa epämääräistä harmaanruskeaa juuressa, jotain ihmeellistä kullertavaa (on sellainen sana) keskiosassa ja vielä jotain tummempaa ruskeaa latvassa.
 
Eilen pyörähdin parissa kaupassa ihan asia-asioilla, mutta menin ja eksyin hiusväriosastolle (en ole keksinyt syytä sille, ei kuulu ihan niihin perushengailupaikkoihini, mutta nyt suuntasin suoraan sinne), ja se oli bye-bye projektilleni! Nyt saan ihastella peiliin katsoessani ihania tummanpunehtavia suortuvia, jotka ovat tietysti vielä näin tuoreeltaan aivan järjettömän kiiltäviä. Katotaas miten tyytyväinen olen värjäyspäätökseeni huomenaamulla, kun herään tukka pystyssä ja pörröisenä, kiilto täysin kadonneena.. Tai kuukauden kuluttua kun juuresta tunkee nätti harmaa ja latvatkin on ihan haalistuneita ;) TOSIN! Kaikille punatukkaisille tahdon ehdottomasti suositella erästä tuotetta, joka on hyväksi havaittu aiemmilla punatukkakierroksilla!
 
[Kuva: KC Professional Color Mask]
Kuva täältä
 
Kyseessä on siis KC Professionalin Color Mask -tuote, joka on kuin taivaan lahja punaiseksi värjätyille hiuksille. Kuten kuvasta näkyy, värivaihtoehtoja on muitakin, mutta ainoa, jota olen itse kokeillut, on tuo punaisille hiuksille tarkoitettu. Aikanaan punainen värini haalistui melko lailla oranssihtavaksi ajan kuluessa, mutta aina kun tuon Maskin kun laittoi hiuksiin niin ne alkoivat oikein leiskua kirkkaanpunaisina, aivan kuin vastavärjättyinä! Kyseessähän on siis jonkinlainen hoitoaine, ei värjäysaine, eli vaikutus lakkaa melko nopeasti. En muista riittikö vesipesu kuluttamaan värin pois, mutta tavallinen pesu varmasti poisti värin päästä lähes kokonaan. Voinpa melkein laittaa myöhemmin raporttia miten käy, jahka tämä väri tästä hieman kuluu :)
 
Hirmuisa himo olisi liikkumaan! Kroppa on kuitenki vielä kipeä jos jostakin paikasta, joten aion pakottaa itseäni ottamaan vähän iisimmin, että se ehtii palautua. Tosin en tiedä onko palautumiselle hoppua, eli tuleeko maanantaina edes salitreeniä, kun ei ole enää salia minne mennä. Odottelen yhdeltä salilta yhteydenottoa, että pääsisin sinne kolmeksi päiväksi kokeilemaan treeniä, mutta tuskinpa ne nyt huomenna mulle soittaa josko tulisin jo heti maanantaina testailemaan. Ehkä menen vain ryhmäliikuntasalilleni (kyllä, se on erikseen :D) zumbailemaan!
 
Nyt alkaa tuoksua siltä, kuin kanankoivet alkaisivat jo olla valmiita tuolla uunissa, joten siirrynpä tästä iltapalalle :) Leppoisaa loppuvkonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti