2.9.2012

Just a little bit louder NOW!

Kylläpäs on mukava viikonloppu takana :) Tänään heräsin suunnilleen yhtä aikaisin kuin eilen, joten päivä on ollut taas hirmu pitkä ja on ehtinyt tehdä vaikka mitä. Heti heräämisen jälkeen lähdettiin miehen kanssa pienelle kävelylle jo ennen aamupalaa (vastaisuudessa terminä toimii EA-kävely ;)), joten päivä sai oikein sporttisen startin!
Iltapäivällä jätin miehen katselemaan jalkapalloa ja lähdin äitini luokse käymään. Matkalla kävin moikkaamassa isääkin hautausmaalla :) Vierailulla oli kolme pointtia: 1) auttaa äippää asioiden hoidossa, jos hän jossain apua kaipaa, 2) päästä VIHDOIN ja PITKÄSTÄ aikaa pelaamaan Transport Tycoonia ja 3) tehdä kunnon aerobinen treeni crossarilla. Ykköstehtävä onnistui, tosin tehtävää jäi myös ensi viikolle. Kakkostehtävä meni mönkään, sillä se ainoa tietokone, jolla tuo peli on ja toimii, ei suostunutkaan käynnistymään! Koko kesän olen haaveillut, että pääsen peliä joskus pelaamaan oikein ajan kanssa ja fiilistelemään teini-ikää (olin silloin usein yksin kotona kun porukat olivat toisaalla rakentamassa meille uutta taloa, ja pelailin toisinaan aikani kuluksi Tycoonia). Ja sitten ei kone käynnisty! Ei sinänsä yllättävää, sillä sama kone oli käytössä myös silloin teini-ikäisenä, joten olihan sillä ikääkin... ;) Mutta harmi! Noh, sen pettymyksen hyväksyttyäni kohtasin seuraavan: siskonlapset ovat olleet niin innoissaan crossarista, että ovat leikkineet sen rikki! Ei saa säädettyä vastuksia ollenkaan. No, koska minulla oli jo treenikamppeet päällä ja vesipullo valmiina, en suostunut luovuttamaan noin vain ;) Joten tunnin sitten poljin sillä, mitä crossarista oli jäljellä :D Ja ai että miten hienon treenin sainkaan aikaan! Hiki valui ja energiaa olisi riittänyt mihin vain. Jotain endorfiinin aihettamaa euforiaakin oli havaittavissa... :D Pienenä vinkkinä muuten juoksu/sauvakävely/crossailutreeneihin: DJ Alligator Project ja The Whistle Song:


Luonnollisesti vauhtia pitää kiihdyttää aina kun tyyppi raidalla huutaa "JUST A LITTLE BIT LOUDER NOW!" "IS THAT WHAT YOU CALL LOUD?!" jne. Ihan mielettömän fiiliksen saan ainakin itse, kun joku vähän puskee eteenpäin ja yrittämään viiiiielä vähän kovempaa ;)
Kekkasin muuten tänään mitä ihmiset tarkoittavat, kun he syömiseen viitaten puhuvat partaäijästä! Kyseessähän on siis Lindahlsin Turkish Yoghurt. Ihan huippua tavaraa! Arvot ovat enemmän kuin kohdillaan, samoin maku, kunhan sitä vähän maustaa ;) Itse olen tähän mennessä (syönyt kaksi kertaa..) tunkenut sekaan äipän tekemään vadelmahilloa, mutta voin kuvitella, että tuoreet marjat  ja ehkä hilppanen makeutusainetta riittävät tekemään siitä täydellisen. Mikä koostumuskin, ihanan paksua! NAM!

Turkisk Yoghurt
Kuva täältä
No mutta nyt on jo aika siirtyä peiton alle. Hupaisaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti