21.8.2012

Sports Tracker

Kuinka moni teistä on löytänyt tämän ihanuuden (tai jonkun muun vastaavan, vinkkejä saa heitellä!) kannustamaan sen arsen nostamisessa sieltä sohvanpohjalta kohti raikasta ulkoilmaa tai hikistä salia? :) Itse saan Sports Trackeristä ihan hurjasti tsemppiä! Normaalisti tietyn lenkin kiertäminen alkaisi kyllästyttää jo ehkä kolmannella kerralla, mutta nyt sen jaksaa kiertää uudelleen ja uudelleen ihan vain siksi, että voi verrata aikaa ja vauhtia edellisiin kertoihin ja pyrkiä aina vaan parempiin tuloksiin :) 

Olen nyt elokuun aikana hurahtanut ihan täysillä pyöräilyyn. Sain käyttööni pitkästä aikaa naisten pyörän (mahtavaa!), ja vielä sellaisen, jonka ajoasento on juuri kuin minun kropalleni tehty. Tähän mennessä kilometrejä on Sports Trackerin mukaan elokuussa kertynyt vaivaiset 87,4 km, mutta on mielenkiintoista nähdä mikä onkaan lukema sitten kuukauden loputtua :) Eilinen lenkki oli pisin yksittäinen tähän mennessä, hieman vajaa 16 km. Ja täytyy sanoa, että olipa taas kerran mahtavaa, kun ylämäissä oikein tunsi, kuinka se laardi palaa sieltä perssiistä :D Toivottavasti tänä talvena ei lumi tule liian aikaisin, niin oon sitten kesäkunnossa jo lokakuussa x)


Itse en ole koskaan julkistanut Sports Trackerin urheilusessiota esim. Facebookissa, mutta olen miettinyt sitäkin vaihtoehtona. Kaipa se puskisi yhä parempiin ja tiheämpiin suorituksiin, kun tietäisi että koko kaveripiiri pääsee niitä seurailemaan :) Onko kokemuksia / mielipiteitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti